Newby to this on my A8

General discussion on 3D hardware from beginner to expert.
Post Reply
Wyorkslee1978
Posts: 1
Joined: Sun Mar 08, 2020 1:51 pm

Newby to this on my A8

Post by Wyorkslee1978 »

Hey guys.
so ive bought an A8 off ebay.
built it all up.... it moved to its home positions ok,
loaded a prog from thingiverse and it shows it in the bottom right of the screen , not middle of the table and it doesnt seem to want to move to a different position on the table. My mate at work has mentioned slicing prog might not be right for my machine. i have the ones included on the disk with printer, cura 14.07 and repetier host.Any help would be appreciated



User avatar
Grabbs
Posts: 2
Joined: Tue Feb 18, 2020 10:16 am

Re: Newby to this on my A8

Post by Grabbs »

I don't get it - have you tried the program from Thingverse and from the disk too?



FDM to SLA
Posts: 4
Joined: Sat Apr 04, 2020 7:45 pm

Re: Newby to this on my A8

Post by FDM to SLA »

Older version of Cura here but can you not click Centre Model on Buildplate?



Post Reply